Stapelgek op Beekdaelen

Openlucht concert Oirsbeekse verenigingen
“Stapelgek op Beekdaelen”

Op zondag 22 september vanaf 14.00 uur vindt in Oirsbeek een bijzonder evenement plaats. Drie muziekverenigingen verzorgen dan namelijk een uniek ‘buitenconcert’ bij Partycentrum de Oirsprong. Het gaat om Koor Chantez, Harmonie St. Gerlachus en de Aubel Bigband.


Deze muziekverenigingen hebben ieder een geheel eigen karakter en geluid, maar ze hebben één gezamenlijke eigenschap: ze zijn alle drie afkomstig uit Oirsbeek! Het 5-jarige bestaan van gemeente Beekdaelen is voor hen dan ook een mooie gelegenheid om u te trakteren op mooie muziek.


Koor Chantez is een enthousiast koor met een eigen combo. Ze zullen u verrassen met mooie meerstemmige Engelstalige popsongs die met gevoel worden vertolkt en waarbij u dus heerlijk achterover kunt leunen en genieten.


Harmonie St. Gerlachus kent u vast van de traditionele Oirsbeekse jaarmarkt en de vele fraaie thema-concerten die zij verzorgden. Hun repertoire krijgt u beslist op het puntje van uw stoel.


Met de Aubel Bigband bent u verzekerd van swingende muziek, waarbij u misschien wel met de voetjes van de vloer wilt. Variatie genoeg dus!


De drie verenigingen nodigen u van harte uit om bij dit concert aanwezig te zijn. De entree is gratis.